Voel jij altijd de ruimte om die leraar en leider te zijn die je wilt zijn?


Op dinsdagavond 23 januari van 19.30-20.30 uur geeft leraar en pedagoog Marcel van Herpen een (gratis) webinar over hoe je vrijheid aan verantwoordelijkheid koppelt.

Jij kiest met passie voor het onderwijs. Elke dag opnieuw sta jij er, voor de kinderen en jongeren die aan jou zijn toevertrouwd. Je helpt ze ontdekken en leren, je hebt samen plezier en deelt successen. En je bent er natuurlijk ook als het tegenzit. Zo help jij jonge mensen opgroeien tot vrije, verantwoordelijke mensen die kunnen meedoen in onze samenleving. Prachtig!

Maar: voel jij altijd de ruimte om die leraar en leider te zijn die je wílt zijn? Hoe handel jij, als ‘het systeem’ iets anders van je vraagt dan waar jouw onderwijshart sneller van klopt? Neem jij genoeg ruimte om te doen wat nodig is? Ook als het knelt en schuurt door alles wat er op jou, je team en school afkomt? Ben jij vaker dan je lief is bezig met wat je opgedragen krijgt, of doe je wat je weet dat je moet doen? En hoe leg je dat dan uit? Hoe vrij voel jij je? Hoe vrij bén jij?

Tijdens dit webinar geeft Marcel van Herpen antwoord op de vraag hoe je meer ruimte kunt innemen om te doen wat nodig is, zodat je (weer) die leraar of leider kunt zijn die je wilt zijn. Hij werkt o.a. met actuele cases van de deelnemers.

Let op: deze webinar is, vanwege het vertrouwelijke karakter van de casussen van deelnemers, NIET terug te kijken. Zorg dus dat je erbij bent!

Datum: dinsdag 23 januari 2024
Tijd: 19.30 uur

We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van het webinar.