Maak het verschil als pedagogisch leider!

Ervoor zorgen dat iedere leerling zich gezien, gekend, gehoord en begrepen voelt én zich binnen de mogelijkheden optimaal ontwikkelt. Ook als (bege)leider is dat jouw opdracht. Maar je hebt duidelijk een ándere verantwoordelijkheid dan leraren. Het traject Pedagogisch Leiderschap bied jou als leider verdieping én praktische handvatten om als pedagogisch leider nog meer het verschil te maken in de school.

Basis voor het traject Pedagogisch Leiderschap is het werkmodel het Pedagogisch Huis voor schoolontwikkeling. Vanaf 19 september 2023 ontdek jij tijdens 6 bijeenkomsten alle ruimtes en verdiepingen van het huis. Je leert menselijk beter doorgronden en wordt je bewuster van de gelaagdheid van je organisatie. Je gaat onder meer aan de slag met concepten uit de Transactionele Analyse en leert die toepassen in je dagelijkse praktijk. Zo kun je als pedagogisch leider nog meer van betekenis zijn voor je team en dus voor leerlingen en hun ouders.

Ben jij coördinator, intern begeleider, zorgcoördinator of schoolleider? Of houd je je op een andere manier bezig met schoolontwikkeling en wil jij je pedagogisch leiderschap verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor ons webinar op 13 juni, van 19.30 tot 20.30 uur. We vertellen je dan meer over het traject Pedagogisch Leiderschap, dat in september 2023 start. Ben je verhinderd op 13 juni, maar wil je wel meer weten? Mail dan naar info@simonemark.nl

Datum: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 19.30 uur

We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van het webinar.