Anne-Marie van Oosteren

Anne-Marie van Oosteren

Anne-Marie van Oosteren

Anne-Marie van Oosteren is communicatiemedewerker van CPC. Zij maakt de filmpjes, teksten en nieuwsbrieven en redigeert de publicaties.

Stuur een e-mail

Anne-Marie staat met haar bedrijf Mooi Werk Media voor liefde voor het audiovisuele vak met de focus op kunst, cultuur en onderwijs. Ze heeft in de loop der jaren een brede ervaring opgebouwd als filmmaker en eindredacteur. Dat maakt haar flexibel inzetbaar voor uiteenlopende klussen.

Anne-Marie maakt audiovisuele producties, variërend van een serie mini-documentaires over de Tweede Wereldoorlog (Brabant Remembers, bekroond met een NL Award), opdrachtfilms voor bijv. Weener XL en het Theater aan de Parade, TV-programma’s voor Omroep Brabant (bijv. eindredactie bij de Denk Groter Debatten) en documentaires, zoals over haar zoon met hersenletsel.

Heel fijn om via mijn werk voor het CPC een bijdrage te kunnen leveren aan beter onderwijs in Nederland

Anne-Marie vindt het belangrijk om mensen een stem te geven van wie de verhalen weinig gehoord worden: mensen in een kwetsbare positie, met een afstand tot de arbeidsmarkt en/ of een beperking. Ook zij mogen niet buitengesloten worden.

Voor het CPC doet ze camerawerk en montage voor de online trainingen van het CPC en maakt ze de korte filmpjes voor de website. Ook deed ze de eindredactie voor de podcastserie ‘Het mysterie van de goede leraar’.