CPC Congres – woensdag 29 maart 2023

Na twee geslaagde online congressen is het op woensdag 29 maart 2023 tijd om elkaar in levende lijve te ontmoeten tijdens ons Congres in het mooie theater/congrescentrum ‘t Spant! in Bussum.

Het congresthema: Hoe vrij ben jij?

Jij kiest met passie voor het onderwijs. Elke dag opnieuw sta jij er, voor de kinderen en jongeren die aan jou zijn toevertrouwd. Je helpt ze ontdekken en leren, je hebt samen plezier en deelt successen. En je bent er natuurlijk ook als het tegenzit. Zo help jij jonge mensen opgroeien tot vrije, verantwoordelijke mensen die kunnen meedoen in onze samenleving. Prachtig!

Maar: voel jij altijd de ruimte om die leraar en leider te zijn die je wílt zijn? Hoe handel jij, als ‘het systeem’ iets anders van je vraagt dan waar jouw onderwijshart sneller van klopt? Neem jij genoeg ruimte om te doen wat nodig is? Ook als het knelt en schuurt door alles wat er op jou, je team en school afkomt? Ben jij bezig met wat je opgedragen krijgt, of doe je wat je weet dat je moet doen? En hoe leg je dat dan uit? Hoe vrij voel jij je? Hoe vrij bén jij?

Tijdens ons Pedagogisch Congres draait het om vrijheid. Hoe vrij ben jij in de uitoefening van je vak? Of hoe word en blijf je dat? Kom op 29 maart 2023 naar de theaterzalen van ’t Spant in Bussum en doe een dag lang inspiratie, energie, kennis en inzichten op! Kies welke lezingen, workshops, presentaties en (podcast)gesprekken je bijwoont. Er is volop gelegenheid voor ontmoeting. Wissel dus ervaringen uit met collega’s tijdens de koffiemomentjes. We beloven je: je gaat met een vrijer perspectief op je vak naar huis!

Wij organiseren het CPC Congres met als thema Hoe vrij ben jij? op 29 maart 2023 voor alle (aankomend) professionals in het onderwijs, in het primair en voortgezet onderwijs en het MBO. Het programma en de workshops/lezingen zijn binnenkort definitief.

Wil je zeker zijn van een toegangskaart? Schrijf je hieronder in en we informeren jou als eerste wanneer de officiële inschrijving geopend is.

Voorinschrijving Congres CPC 29 maart 2023

We houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van het congres.