Jeanette Steen

Jeanette Steen

Jeanette Steen

Stuur een e-mail

Jeanette is een bevlogen eventmanager met een voorliefde voor onderwijs en sport. Zij begon tijdens haar studietijd met het geven van de lessen bewegingsonderwijs waarbij ze altijd gefascineerd was (en nog steeds is) in wat leerlingen en mensen letterlijk en figuurlijk beweegt. Het organiseren van een grote sportdag voor 800 leerlingen tijdens haar studietijd zorgde voor een gepassioneerde switch richting eventmanagement.

Jeanette ontwerpt concepten & organiseert evenementen/congressen voor opdrachtgevers waarvan hun missie haar persoonlijk raakt. Als zzp’er heeft zij zich verbonden aan Centrum Pedagogisch Contact. Binnen het onderwijs en de sportbranche heeft Jeanette diverse grote (online) evenementen en congressen georganiseerd.

Ik wil me graag inzetten voor opdrachtgevers/bedrijven die het verschil maken, die bezig zijn met maatschappelijke impact, die onderwijsprofessionals en de wereld aan het denken zetten en verandering teweeg brengen op datgene wat er echt toe doet.

Jeanette zorgt er met een team van bevlogen professionals voor dat een evenement niet een eenmalige gebeurtenis is, maar zorgt voor blijvende impact en verbinding. Vanuit enthousiasme, creativiteit en verbinding werkt zij van grote lijnen naar oog voor detail. Een bijdrage leveren aan een mooiere (onderwijs)wereld is wat haar beweegt.

Voor Centrum Pedagogisch Contact organiseert Jeanette het jaarlijkse CPC congres. Op 12 maart 2025 organiseren we de 5e editie van het CPC Congres. Als je onze nieuwsbrief ontvangt, houden we je op de hoogte!