Jeanette Steen

Jeanette Steen

Jeanette Steen

Stuur een e-mail

Jeanette is een bevlogen marketeer en event-organisator met een voorliefde voor onderwijs en sport. Zij begon tijdens haar studietijd met het geven van de lessen bewegingsonderwijs, en ontdekte al snel hoe gaaf zij het vond om een grote sportdagen te organiseren. Het mooiste marketingmiddel is in haar optiek dan ook een (online) congres of evenement vanwege de mooie elementen ‘verbinding’ en ‘transformatie’.

Binnen het onderwijs en de sportbranche heeft Jeanette diverse grote (online) evenementen en congressen georganiseerd. Daarnaast zet zij producten en diensten op een originele manier in de markt en speelt zij een rol in de interne en externe communicatie. Als zzp’er heeft zij zich verbonden aan Centrum Pedagogisch Contact.

Organisaties en bedrijven met een missie die mij als mens raakt, help ik graag om hun zichtbaarheid te vergroten. Ik maak gebruik van de kracht van social media en mijn creativiteit om impact te maken met het verhaal van mijn opdrachtgevers. Daarnaast is het organiseren van congressen en evenementen helemaal mijn ding!

Jeanette ontzorgt en ondersteunt in de organisatie van congressen en evenementen zodat de sprekers op het podium hun deelnemers zorgeloos kunnen inspireren. Met sfeervolle congresruimtes, een aansprekend programma en uitingen waarbij je geraakt wordt. Zij stopt pas als alle details kloppen. Zij wil met al haar marketingacties een betrokken community creëren rondom bedrijven. Niet enkel omdat de bedrijven waar zij mee samenwerkt daar beter van worden, maar omdat de boodschappen van deze bedrijven bijdragen aan een mooiere (onderwijs)wereld.

Voor Centrum Pedagogisch Contact organiseert Jeanette het jaarlijkse congres, gestart met de eerste succesvolle editie in 2021. En als je onze nieuwsbrief ontvangt of ons volgt op social media, dan is de kans groot dat Jeanette daar achter de schermen bij betrokken is.