Monique Raaijmakers

Monique Raaijmakers

Monique Raaijmakers

Monique Raaijmakers is een van de twee vormgevers van Buro-Tweevoud.

Stuur een e-mail

Haar ruime ervaring als vormgever is onmisbaar voor Tweevoud. Bij complexe projecten als het ontwerpen van tijdschriften, boeken en brochures, kan de klant altijd op haar rekenen. Monique zorgt ervoor, dat jouw boodschap op de juiste plek terecht komt. Ze is secuur en zet alles op alles om afgesproken deadlines te halen.

In 2013 hebben zij, Carlijn en Monique, hun krachten gebundeld. Samen komen ze tot de beste ideeën en creatiefste ontwerpen. Eén team, een dubbele kracht! Sommige dingen kloppen gewoon meteen en dat voelt dan goed, dat is ook zo met de samenwerking. Met dezelfde passie, enthousiasme en liefde voor het vak zijn zij het liefst de hele dag aan het ontwerpen.

Je moet vooral doen waar je goed in bent en plezier in je vak hebben

Zij geeft met veel plezier en passie vorm aan logo’s, huisstijlen, brochures, flyers en nog veel meer! Doordachte, frisse en passende online en offline communicatie-uitingen die bij het karakter van jouw bedrijf passen. Tweevoud ontwerpt wat jij bedoelt, wat jij wil uitstralen. Energiek, kracht, vernieuwing, passie, rebels, rust, vrijheid, noem maar op.

Voor CPC heeft ze al diverse boeken. Ook andere middelen zoals de coachkaarten, banners, flyers en ander reclame-uitingen neemt ze voor haar rekening. Zowel online als offline. Haar ruime ervaring als vormgever is onmisbaar voor CPC.