Paulien Zwiers

Paulien Zwiers

Paulien Zwiers

Stuur een e-mail

Paulien is een filmmaker met een missie: samen een creatief concept tot uitvoer brengen in een mooie video. Meestal met een maatschappelijk tintje, want daar wordt ze het gelukkigst van!

Paulien heeft met haar achtergrond als communicatiewetenschapper altijd oog voor wat een organisatie nodig heeft en werkt daarom het liefst doelgerichte concepten uit voor de video’s die ze maakt. In het verleden heeft ze als adviseur in diverse sectoren gewerkt en ze heeft vier jaar lang de startup fiKks gerund die zich inzet voor mensen met schulden.

Een aantal docenten waarmee ik paden heb gekruist toen ik op school zat, hebben voor mij een belangrijke rol gespeeld en blijvende indruk achtergelaten. Het voelt goed om wat terug te doen door me te verbinden aan het CPC en om zo docenten te helpen voor een volgende generatie deze rol in te nemen

De missie van Paulien is om video’s te maken die een blijvende indruk achterlaten bij de kijker en zo - in het geval bij CPC - docenten een ander perspectief te bieden op hun vak.

Voor CPC doet Paulien alles op het gebied van video: van de registratie van het congres, tot aan video’s voor Marcels Youtubekanaal.