Lotte Pernet

Lotte is een actieve en organisatorische duizendpoot. Ze is van vele markten thuis en zet haar kwaliteiten graag in om anderen te helpen.

Naast haar dagelijkse werk als fysiotherapeut heeft zij een eigen bedrijf waarin zij zich richt op haar talenten en hoe zij die in kan zetten voor anderen. Zo is zij geregeld achter de schermen te vinden bij diverse theaterproducties, heeft zij de redactie gevoerd van diverse boeken en publicaties en geeft zij individuele coaching.

Ik vind het belangrijk dat de schrijver de feedback die ik geef, verwerkt op zijn eigen manier, zodat de hand van de schrijver zichtbaar blijft in de tekst

Lotte staat graag klaar voor de ander, maar vindt het daarin wel belangrijk dat de ander op zijn eigen benen blijft staan en autonome keuzes maakt. In verbinding varen op eigen autonomie.

Voor CPC is Lotte betrokken bij de Redactieraad. Daarnaast verzorgt ze de redactie van artikelen en publicaties, zoals voor de boeken Sturen op autonomie, Werk voor de reünie en De coachende leraar.