Niemand buitensluiten Niemand buitensluiten

Agenda

De komende periode hebben wij vanuit Centrum Pedagogisch Contact een aantal nieuwe (gratis) webinars op het programma staan. Bekijk hieronder het overzicht en schrijf je in.

Iedere leraar kent dat gevoel dat het lekker loopt, de sfeer is goed, de kinderen reageren naar verwachting en de resultaten zijn op orde. Maar iedere leraar kent ook dat gevoel dat het minder lekker loopt, de kinderen reageren niet naar verwachting en soms kom je zelfs in de situatie waarin je niet precies weet wat je moet doen.

Lees meer en schrijf je in…
Webinar: Vertrouwen en veiligheid als basis Webinar

Webinar: Vertrouwen en veiligheid als basis

donderdag 11 november 19:30

NIEUWE DATUM! Wat is het effect van wie jij bent als professional maar ook als mens, op jouw klas of team en welke rol spelen hechting en je eigen gevoel van veiligheid? Dat is de centrale vraag in deze webinar.

Lees meer en schrijf je in…
Ontwikkelcirkel – Vertrouwen en veiligheid als basis Traject

Wat is het effect van wie jij bent als professional maar ook als mens, op jouw klas of team en welke rol spelen hechting en je eigen gevoel van veiligheid? Dat is de centrale vraag in deze Ontwikkelcirkel. Je gaat zelf aan de slag, reflecteert en wisselt ervaringen uit met collega’s en gelijkgestemden. De Ontwikkelcirkel wordt begeleid door Simone Mark, directeur van CPC en Koen van Ghyseghem, experts in persoonlijke veranderprocessen.

Lees meer en schrijf je in…

Webinar – De coachende leraar

dinsdag 23 november 19:00

Een webinar waarin je als deelnemer aan de hand van vele voorbeelden gaat ervaren hoe je als leraar een meer coachende leraar kunt worden. Een coachende leraar gebruikt effectieve communicatiestijlen, heeft de attitude van een ‘betrokken getuige’, werkt met heldere doelen, bevordert de autonomie van de ander, gebruikt de methodiek van de Vijfsprong en coachende vaardigheden die krachtige interventies opleveren.

Lees meer en schrijf je in…

Save the date! CPC Congres 2022

zaterdag 09 april 10:00

Na het succes van de eerste editie op 10 april j.l. organiseren we volgend schooljaar opnieuw een congres met inspirerende thema’s en pedagogische perspectieven. Als eerste op de hoogte zijn van het programma en weten wanneer de officiële inschrijving geopend is?

Lees meer en schrijf je in…