Niemand buitensluiten Niemand buitensluiten

Agenda

De komende periode hebben wij vanuit Centrum Pedagogisch Contact een aantal nieuwe (gratis) webinars op het programma staan. Bekijk hieronder het overzicht en schrijf je in.

Ontwikkelcirkel – Vertrouwen en veiligheid als basis Traject

Wat is het effect van wie jij bent als professional maar ook als mens, op jouw klas of team en welke rol spelen hechting en je eigen gevoel van veiligheid? Dat is de centrale vraag in deze Ontwikkelcirkel. Je gaat zelf aan de slag, reflecteert en wisselt ervaringen uit met collega’s en gelijkgestemden. De Ontwikkelcirkel wordt begeleid door Simone Mark, directeur van CPC en Koen van Ghyseghem, experts in persoonlijke veranderprocessen.

Lees meer en schrijf je in…

Save the date! CPC Congres 2022

zaterdag 09 april 10:00

Na het succes van de eerste editie op 10 april j.l. organiseren we volgend schooljaar opnieuw een congres met inspirerende thema’s en pedagogische perspectieven. Als eerste op de hoogte zijn van het programma en weten wanneer de officiële inschrijving geopend is?

Lees meer en schrijf je in…

Na het succes van de 1e editie zijn we nu verheugd over de 2e editie met als thema ‘Recht van Spreken’. Kinderen en jongeren krijgen graag les van leraren die zichzelf laten kennen. Leraren die spreken vanuit hun ervaringen, stellen zich kwetsbaar op. Interessante sprekers van binnen en buiten het onderwijs delen hun ervaring met het thema om jou te inspireren.

Lees meer en schrijf je in…