Niemand buitensluiten Niemand buitensluiten

Agenda

De komende periode hebben wij vanuit Centrum Pedagogisch Contact een aantal nieuwe (gratis) webinars op het programma staan. Bekijk hieronder het overzicht en schrijf je in.

Gratis webinar: Wat moet je weten? Signaleren van kindermishandeling en seksueel misbruik Webinar

Naar aanleiding van alle berichten in de media over grensoverschrijdend gedrag en als opvolging van het webinar van Marcel van Herpen (15 februari), geeft Ted Kloosterboer, directeur van Stichting Praat op 10 maart het webinar ‘Signaleren’.

Zanger en The Voice of Holland coach Waylon vertelde in ‘Bij Beau’ dat hij het zichzelf kwalijk neemt dat hij nooit iets gemerkt heeft van de dingen die achter de schermen gebeurden. De vraag is natuurlijk wat had hij kunnen zien? En waarom heeft hij (en met hem vele anderen) het niet gezien? Deze vraag, aangevuld met het inbrengen van eigen vragen en cases, staat centraal in deze webinar.

Lees meer en schrijf je in…

Na het succes van de 1e editie zijn we nu verheugd over de 2e editie met als thema ‘Recht van Spreken’. Kinderen en jongeren krijgen graag les van leraren die zichzelf laten kennen. Leraren die spreken vanuit hun ervaringen, stellen zich kwetsbaar op. Interessante sprekers van binnen en buiten het onderwijs delen hun ervaring met het thema om jou te inspireren.

Lees meer en schrijf je in…

In dit webinar door Marcel van Herpen krijg je als leraar (PO/VO), schoolleider, coach en/of ouder inzicht in (on)gezonde relaties en handvatten voor preventie, signalering en verwerking van seksueel misbruik.

Lees meer en schrijf je in…